Naujienos

PREMIUM MARINE COLLAGEN 400 g

Didelės koncentracijos persikų skonio jūrinis kolagenas

Didelės koncentracijos persikų skonio jūrinis kolagenas

  • Specialiai sukurtas sąnarių sveikatai ir odos grožiui
  • Praturtintas hialurono rūgštimi ir natūraliu antioksidantu astaksantinu
  • 1 ir 3 tipo kolagenas hidrolizuotu pavidalu, kad geriau įsisavintų organizme, veiksmingiau drėkintų odą ir sumažintų raukšlių susidarymą
  • Be pridėtinio cukraus

Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

43

Neturime

Share:

Naudojimas

Kolageno milteliai gėrimui gaminti su hialurono rūgštimi (natrio hialuronatu) ir natūraliu astaksantinu. Vitaminas C svarbus normaliam kolageno formavimui ir normaliai odos, dantenų ir dantų funkcijai, taip pat svarbus normaliai energinių medžiagų apykaitai.

Tūrio 

400 g

Naudojimo tipas

Suaugusiems 1-2 matavimo šaukštus miltelių (apie 6-12 g) ištirpinti 150-200 ml vandens arba mėgstamo gėrimo ir išgerti iš karto paruošus. Rekomenduojama vartoti 12 savaičių. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės.

Daug baltymų. Sudėtyje nėra cukraus.

Apribojimai

Nevartokite, jei yra padidėjęs jautrumas (alergija) bet kuriai iš produkto sudedamųjų dalių. Nėštumo ir žindymo laikotarpiu vartoti pasitarus su gydytoju arba vaistininku. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Sudėtis

Sudėtis

12 g (2 matavimo šaukštai)

100 g

Energinė vertė

203 kJ/49 kcal

1580 kJ/378 kcal

Angliavandeniai,

< 0,5 g

< 0,5 g

iš kurių cukrų

< 0,5 g

< 0,5 g

Baltymai

11 g

95 g

Vitaminas C

72 mg (90 % RMV)

600 mg (750 % RMV)

Jūrinis kolagenas

11,34 g

94,52 g

Hialurono rūgštis (natrio hialuronatas)

144 mg

1,20 g

Dumblių (Haematococcus pluvialis) milteliai (astaksantinas 5 %)

48 mg (2,4 mg)

400 mg (20 mg)

RMV – referencinė maistinė vertė

33 porcijos (1 porcija 12 g)

Sudėtyje yra labai mažas ir neaptinkamas riebalų, sočiųjų riebalų rūgščių, skaidulinių medžiagų, druskos kiekis.

 

Sudedamosios dalys. Jūrinis kolagenas (iš žuvų), persikų kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natrio hialuronatas, L‑askorbo rūgštis (vitaminas C), dumblių (Haematococcus pluvialis) milteliai, saldiklis sukralozė.

 

Daug baltymų. Sudėtyje nėra cukraus.